Do it like a dude.

2012-08-05 @ 10:13:09
Just nu sitter jag på ett plan till rhodos där jag ska vara i en vecka! Kommer tyvärr inte ha tidsinställda inlägg, men ni är ju såklart välkomna hit under veckan ändå! Här bjuder jag på några exklusiva manliga bilder av mig ;)

Sarkasm is my shit.

2012-08-02 @ 20:38:16
Pang på pannkakan, nu kör vi ba! Den senaste veckan jag har gömt mig härifrån, och jag har levt världens friluftsliv. Skogspromenader, bärplockning, grillkvällar, båtturer, the list goes on! Jag har varit otroligt kreativ, och är inte alls lik mig själv! Jag har tagit mycket initiativ, och även fast det inte är mitt normala jag så gillar jag det.
Ja, sen så har jag ju även avklarat mina två veckor som dagisfröken, vilket var...lärorikt måste jag säga!
 
Igår var jag på classic car week i rättvik, jag å mormor gled in mä gamle bettan, nyputsade fälgar hade hon! Don't take me too serious. Do never take me serious. Det är så pinsamt, jag är en väldigt sarkastisk människa som använder sarkasm ganska överdrivet ibland, vilket gör att det inte blir tydligt för vissa. Då framstår jag ofta som en dum och blåst kvinna, vilket jag inte alls är, egentligen liksom. Sen har jag ett "projekt" pågående, stay tuned!
 

RSS 2.0