Grattis Linnea!

2011-07-24 @ 09:00:00
Grattis världens underbaraste Linnea som fyller 16 år idag! Tyvärr är jag i göteborg nu, och jag önskar så mycket att jag kunde vara hemma på din stora dag :( Men ha en skitbra dag nu, jag älskar dig syster!

I stugan.

2011-07-23 @ 23:26:36
Update från stugan! Vi bor på en jättemysig plats här i frillesås. Vädret har dock inte varit det bästa, men vi har ju ändå bara åkt bil! Inga stora planer imorgon, utan vi får se vad som händer helt enkelt. Godnatt!

Roadtrip till västkusten!

2011-07-23 @ 08:00:00
Nej nu tar jag mitt pick och pack, och tar en roadtrip to frillesås! 7 timmars bilresa är alltid mysigt! Jag ska spendera 9 dagar i göteborgs-trakten med familj och vänner. Vi har hyrt en stuga vid frillesås som ligger utanför göteborg, men vi kommer ju inte alltid vara där. Vi åker runt och kollar läget vid västkusten helt enkelt! Jag har knappt varit där, så det ska bli jättespännande, och jag hoppas verkligen på fint väder nu! Jag kommer alltså hem om 9 dagar, så vi hörs då! COME ON, LET'S HIT THE ROAD!

Ångest!

2011-07-22 @ 23:41:19
Sitta i ett partytält under spöregn i sex timmar, det är nice asså. Men vi var väl förberedda på oväder, så vi var isolerade. Sålde inte mycket alls, men det var mysigt ändå. Springer runt som en galning och hämtar mer och mer packning! Kan inte tänka alls, har seriöst ångest.

Antikrundan?

2011-07-22 @ 07:44:00
Och så kom då dagen. Känner på mig att loppisen kommer bli kaotisk, när vi står under vårat partytält i spöregnet och försöka sälja oönskvärda saker. Jag känner mig lite som en del av "antikrundan" faktiskt. Men nu drar jag på mig den positiva attityden och begär mig iväg. Det kommer säkert gå jättebra. Det kommer bli kul.

Liar liar.

2011-07-22 @ 00:17:46
Har sett på filmen "liar liar" med Jim Carrey, och packat i all hast. Jag ska försöka få lite sömn, men det blir svårt när jag är van vid sena kvällstider. Är nog inte pigg vid 6-tiden imorgon iallafall! Sweet dreams!

Packning.

2011-07-21 @ 20:35:56
Nej men asså...man kanske ska ta och börja packa lite? Bäst att jag gör årets packlista nu. Utan den går det bara inte. Undrar hur det blir i år, råkar jag ta med mig för mycket eller för lite? Jag brukar alltid packa i överdrift, ta med massa kläder och skit när jag bara ska vara borta i en vecka. Värsta vildmarksutrustningen!
Det här var förra årets packning. Fast nä. Men jag känner liksom igen mig...

Whip my hair.

2011-07-21 @ 15:55:35
"Whip my hair" - check! Ska nu försöka mig på "dj got us falling in love"! 


Kändisbyte?

2011-07-21 @ 14:45:57
Ni måste ju medje att September påminner väldigt mycket om Rihanna i "party in my head"? Och har jag helt fel om jag säger att Katy Perry låter som Miley Cyrus (Hannah Monatana) i "last friday night"?


Fashionheaven.

2011-07-21 @ 12:17:21
X_largeX_large

Share it all.

2011-07-21 @ 11:26:01
Godmorning sunshines! Ska försöka vända på dygnet nu, och det är i stort sett omöjligt. Imorgon ska jag upp 6. Yees! Nu ska jag bombladda ner massa massa filmer, så att vi kan tidsfördriva resan till göteborg! Och så måste jag packa också. Men först film. Har ni några bra filmtips, som kom gärna med dom!

Fest hos Lirre!

2011-07-21 @ 01:02:03
Hola! Har varit på hemmakväll hos Linnea! Chill vid poolen, och även sett två mysiga filmer; "prom night" och "orphen"! Båda skräckfilmer, och faktiskt jättebra! Inte sådär overkliga alls, som nästan alla andra skräckfilmer är. Två adrenalinframkallande filmrullar som är värda att se. Sen var vi sådär konstiga, som bara vi kan vara. Kunde inte avsluta dagen på ett bättre sätt, godnatt!

Göttmos!

2011-07-20 @ 19:26:00
Jag reser mig sakta upp ur soffan och begär mig iväg till Linnea, där Martin och Daniel förmodligen också är. Vi ska nog kolla på film, som vi aldrig annars gör, haha! På tal om film, har ni något filmtips? Ha det gött!

Förberedelser.

2011-07-20 @ 18:22:19
Hej, hej, hemskt mycket hej! Dagen har varit evigt lång. Vi har fixat och prismärkt det vi ska sälja på den stora loppisen i djurås på fredag! Vi stod där förra året också, och det var mysigt. Dock ska det inte alls bli lika fint väder som förra året, men det ska minnsan regna! Men vi har laddat upp med ett partytält! Alltså, det går knappt att sätta upp, det krävs mycket tålamod. Och året innan förra året hade vi i Linnrosar miniloppis hos mormor och morfar i djurås. Det var en succé! Host. Vi hade loppis på gården samma dag som den stora loppisen var, för mormor trodde att folket som skulle på den stora loppisen, skulle komma till oss efteråt. Mormor hade gjort i ordning hur fint som helst, bakat bullar för hela sverige, räknat med att det skulle komma flera hundra, och så kom det fem stycken. Vi gick i back, men kul hade vi iallafall, haha!


No more blackheads!

2011-07-20 @ 17:30:00
En ganska äcklig sak, men som faktiskt funkar! Ansiktsmask av äggvita renar ansiktet och tar bort porer. Man kan göra rutinen en eller två gånger i veckan. Det är ju nästan gratis också, så det är värt att prova!

Grattis!

2011-07-20 @ 17:14:04
Ja, grattis till vem? Bloggen! För exakt ett år sedan satt jag och skrev på mitt första inlägg. Vissa dagar har jag skrivit mer, och vissa inget alls. Life's like a jumprope. Jag började blogga som en kul grej, för att se hur länge det höll. Troligtvis i två veckor eller så, men det har funkat i 52 veckor. Och mycket har hänt på detta år.

Jag kan säga att mitt liv har förändrats på ett väldigt positivt sätt enligt mig! Jag tycker själv att jag är en mycket bättre person, och jag trivs mer i tillvaron. Jag skäms lite för hur jag var förut, framför allt utséendet! Jag vet inte hur många timmar jag tillbringade framför spegeln! Jag dog om jag gick utanför dörren osminkad och ofixat hår, HAHA. Allt mitt självförtroende fanns i mitt utséende. Jag blev kallad för "trollet", för att mitt hår var så stort och tuperat, HAHA! Stackars mitt hår, seriöst. Jag kör på naturligt hår och använder inte ens smink nu! Jag har insett att skönhet sitter på insidan, och inte på utsidan. Jag har förlorat vänner, fått nya vänner. Jag och mina vänner kommer nu att gå "skilda vägar" när vi börjar gymnasiet, men vi ska fortsätta umgås så mycket som det går. Jag dör om dom lämnar mig! Hur som helst, ni kan räkna med bloggen ett år till!

FRÅN 20/7-2010 TILL 20/7-2011...

Basebollspelarn!

2011-07-19 @ 19:32:08
Hade myskväll med mina vänner igår. Vi spelade baseboll, vilket gick sådär, men kul var det! Sen åt vi cheescake, kollade på film, och snackade skit. Yeey! Förresten så firade vi Martins födelsedag ute i skogen i fredags! Bagaren Linda hade bakat en jättegod chokladtårta! For the chocolate monsters! Martin fick ett stort kort på oss som vi hade tagit hemma hos mig för ett tag sen. Den ska han ta med sig när han flyttar till stockholm.

Coola bananer!

2011-07-19 @ 14:11:19
0:30 NEEEJ! Jag har alltid trott att dom sjunger coola bananer :c

Movietime!

2011-07-18 @ 19:30:00
Åker hem till Martin för att glo på film med mina fina homiesar, fintä!

Hallelujah moment!

2011-07-18 @ 15:28:06
YÄÄÄÄÄH! Efter att ha gjort en total återställning på telefonen, så funkar den! Alla inställningar och sånt har försvunnit, så den är som ny! Det är bara att ladda ner de gamla applikationerna jag hade, och så är allt som förut igen! HAPPY TIMES IN LIFE! Glad chey! Yäääh! Hallelujah moment! Om man bortser från det problemet jag hade, så är det en superlur, jag älskar min telefon! Samung galaxy s for the win!

Blondaa.

2011-07-18 @ 12:54:03
Underhållning på hög nivå! Jag låter killen snacka för sig själv http://blondaa.blogg.se

Nom nom!

2011-07-17 @ 19:00:00
Jag och Amanda står för kvällens middag som består av lövbiff, hasselbackspotatis, rödvinssås och cheesecake!

Framtvinga stängning.

2011-07-17 @ 17:04:05
Gaah, telefonen driver mig till vansinne! Jag kan inte gå in på menyn, för då får jag bara fram ett meddelande där det står "processen com.sec.android.app.twlauncher har stannat oväntat. Försök igen." Jag kan inte få fram något alls i menyn, jag kan inte ta kort, ändra inställningar eller komma fram till någon applikation. Jag kan bara vara inne på facebook och internet. Jag har sökt hjälp via internet, och det finns endast några få som har samma problem. Imorgon ska jag ringa samsung, och i värsta fall måste jag återställa telefonen. Hjälp?

18 år sedan.

2011-07-17 @ 12:49:27
Idag har mamma och pappa 18-årig bröllopsdag! Den 17:e juli har de också 20-årig förlovningsdag. Då var det alltså 20 år sedan pappa friade till mamma på ett berg i rhodos. Jag och Amanda står för middagen ikväll!

Imorgon är en annan dag.

2011-07-17 @ 01:58:55
Ett litet k bry-inlägg bara. Ska sova nu, godnatt!

Jag är ingen lookbook!

2011-07-16 @ 17:15:35
Chacha, Jullanbooi här! Ikväll är jag och syster barnvakt åt lillebror, för mamma och pappa ska åka på diggiloo. Jag är såå avis, för dom får ju se Tomas DiLeva! Fett cool jag säger till dig jao! Så jag laddar ner filmer, och laddar för en myskväll. Vem vill inte sitta med småsyskonen och titta på toy story!?

Jag tittar ner på mina mjukisbyxor och ser att dom är en aning urtvättade. Kanske dags att köpa nya. Det är typ dom enda kläderna jag går runt med hemma. Trashiga skräpkläder som mjukisbyxor och t-shirt. Haha, jag pallar inte vara någon "lookbook.nu" liksom. Speciellt inte hemma, haha! Det är inte min grej med mode och sånt. Visst, jag tycker det är skitkul att handla kläder, och "klä upp mig", men på mitt eget vis. Jag kör på Jullan-style, och inte Elin Kling-style. Förresten så har jag ingen "style". Jag har vad jag känner för, jag gör vad jag vill!
H&M Ring From Dusseldorf, Self Socks, Boots From Ebay, Top From Zouzou Vintage , Shorts From Vintage Kleidermarkt, Black Cardigan From Tk Maxx, Gina Trikot Ring From Cologne, Ring From Aladin Center Hh, Topshop Ring From Warzawa, Belt From Selfmade By MamEvil Twin Tunic From Www.Materialattention.Com, Snakeskin Leggings From Www.Gigivintage.Co.UkTank Top From Ginatricot, Diesel Diy Denim Shorts, P.A.P Laptop Bag, Chunky Bracelet From Http://Www.Jfr.Se/Armband/Stelt Armband Romantik.Html, Leaf Ring From Http://Www.Jfr.Se/Nyheter 1/Ring Gold Inch.Html?Xblg10652=Fb4444646cfba03371df5891c469e9ec, JesOkie Dokie Tee From Www.Okiedokieshop.Com, Bag From Vero Moda, Shoes From 2hand

Tell me your secret.

2011-07-16 @ 15:04:00

It's broken!

2011-07-16 @ 14:22:45
Och så kom den fruktade dagen då min mobil gick sönder. Jag känner mig faktiskt lite mentalt handikappad utan den. Det är svårt att förklara hur den är sönder, men jag och pappa var nyss på onoff för att få den fixad, men de kunde dom inte göra eftersom att de ska gå i konkurs! Men jag ger inte upp, den ska funka!

Efter regn kommer solsken.

2011-07-16 @ 09:00:00
Vi har en regnig period framför oss, men efter regn kommer solsken, glöm inte det!

Outside the box.

2011-07-15 @ 08:49:58
Idag åker jag till borlänge, och senare ikväll ska jag träffa kompisar och fira Martin :) ciao!

Grattis Martin!

2011-07-15 @ 08:00:00
Idag fyller Martin Larsson 16 år! Grattis Marre, hoppas du får en bra dag!
Jag kommer alltid finnas för dig, ditt namn är inristat i mitt hjärta.

Radio.

2011-07-14 @ 23:59:00

Radion är på, och jag ska försöka sova. Av någon anledning måste jag alltid ha radion på, rix fm. Hela tiden. Men jag förstår inte grejen med att ha radion på när jag ska sova. Jag har den lägsta volymen som går, så man hör verkligen ingenting, bara massa mummel. Ändå måste jag ha radion på. Godnatt.


Stadium.

2011-07-14 @ 23:14:46

 


Härligt!

2011-07-14 @ 20:07:55

Look at me now.

2011-07-14 @ 19:10:41
Youtube är bra för många saker. Nu när det är sommaruppehåll på dansen så brukar jag ta koreografi från olika koreografer på youtube. Jag har precis lärt mig "look at me now" med Chris Brown, like it! Jag älskar Jasmine Meakin's danser, så nu ska jag försöka mig på en lite mer avancerad koreografi som hon har gjort. Hon bor i australien, och jobbar som koreograf där, så man kan ta lektioner av henne. Skulle vara så fränt!

Glass i solen.

2011-07-14 @ 15:37:18
Rensningen är klar, och det tog exakt två timmar. Solen stekte på hela tiden, så nu är mitt högra ben brunare än det vänstra. Score! Tjänade 100 kronor på jobbet, så det var det ändå värt. Nu ska jag ta en glasspaus!


I hallonbuskarna.

2011-07-14 @ 12:35:40
Haha, jag trodde seriöst att jag skulle komma upp åtta idag. Vad fick mig att tro det? Icke sa nicke, lillebror väckte mig 11:32, så jag sprang ut i solen i panik. Resten av den soliga dagen kommer jag spendera i hallonbuskarna. Jag och min syster ska rensa ogräs. Det låter väl kul? Ha en fin dag!

Carpe diem!

2011-07-14 @ 01:40:33
Jag har haft det bra ikväll, älskar mina homies! Hoppas du också har haft en bra dag :) det har ju varit superväder här idag, och det ska bli det imorgon också! I detta fall hoppas jag att metreologerna har rätt. Det gäller att ta vara på de fina dagarna som kommer nu, för rätt som det är så blir det regniga dagar, och då ångrar man att man inte var ute när man väl kunde. Så, fånga dagen, det är väl det jag har att säga just nu! Jag sätter väckarklockan på 08:05 och har en gnutta hopp om att jag kommer upp så tidigt imorgon. Inte för att jag har någon tid att passa, men det är så onödigt att sova bort dagarna, kram!

The sun is shining!

2011-07-13 @ 20:17:49
Hoj! Nu ska jag till gräv och leka med Martin och Linnea, puss!

I feel good!

2011-07-13 @ 14:36:05
Har ni nån gång haft den där känslan av att man är på så himla bra humör, allt är på topp, och inget kan få dig att bli av med den känslan? Sån är jag idag! Livet leker, solen skiner, och snart kommer Martin hit så att vi kan bada! Vi ska leka skeppsbrott, och flyta iväg på de sju haven med flytbryggan! Ha det bra :D

Dopp i grytan!

2011-07-13 @ 00:58:55
Har nyss hängt lite med Marré och Lirré! Vi kände att vi saknade skolan så mycket, så vi fick bara lov att dra dit helt frivilligt liksom. Jag och Linnea har bekänt oss som äkta blondiner. Det var allt för mig ikväll, godnatt!

Jullé: ...men du vet såhär dopp i grytan på julafton?
Marré: ...asså man doppar bröd i skinksaft.
Lirré: ...JAHA, jag trodde det var när man stöpte ljus!


What are words?

2011-07-12 @ 21:52:13
Drar hem till en vän nu, puss.

Horton hears a who!

2011-07-12 @ 14:52:54
Jag är barnvakt åt lillebror som har feber, stackarn! Just nu sover han middag, och vi ska snart titta på Horton :)

Nyfärgad.

2011-07-11 @ 20:12:44
Jag har varit ute och chillat gärnet hela dagen eftersom det har varit ganska fint. Mamma har precis tonat håret på mig, samma färg som förut, men nu slipper jag den slitna färgen. Föredrar toning istället för vanlig hårfärg, då toning är mycket skonsammare mot håret, och dessutom så slipper man den fula utväxten man får av hårfärg! Jag började använda denna toning för ett tag sedan, och nu kör jag på samma hela tiden!

Back on track!

2011-07-11 @ 13:10:10

Tjeenare tjenare! Trevligt att ses, det var ju så länge sen! Jag har haft mitt största uppehåll någonsin, och jag måste bekänna att det har varit tomt utan bloggen. Jag lever inte för bloggen, den är ju bara en fis i rymden, en i mängden av hundratusentals andra små bloggar. Ni som läser, jag beundrar er. Jag blir glad för varenda liten kommentar jag får. Och har jag inte uppdaterat på en vecka, så fortsätt kika in ändå. Jag sviker er aldrig, glöm inte det! Jag älskar att dokumentera mitt liv. Det spelar ingen roll hur få läsare jag har, jag ska ändå inte sluta blogga. Jag gör det för min egen skull, för att jag tycker det är kul, kom ihåg det!

Eftersom det var ett tag sen jag skrev ner mina bravader sist, så har det ju hänt en del, givetvis. Jag ska inte skriva ner allt, in i minsta detalj, nej det ska jag inte, men jag kan visst lägga ner tid på att slänga ner några ord och bilder. En liten sammanfattning av tiden som gått alltså.

Och så kom ju den där dagen. Första dagen på jobbet, funktionär på peace & love! Jag jobbade med Michaela och Martin, tre pass på åtta timmar. Vi var tältpackare på campingen. Det var ett intressant jobb, för visst stötte jag på några underliga människor! Måste tillägga att jag blev attackerad av en häst också. Toppenväder, jag skojar inte, strålande sol och 30 grader hela veckan! Jomenvisst, och det var egentligen inte speciellt krävande jobb heller, så det var ju värt. Sen gick vi ju på festivalen torsdag, fredag lördag. See you all next year!

Topp 4-lista:
1.
Maskinen.
2. 30 seconds to mars.
3. Veronica Maggio.
4. Håkan Hellström.


Det var historien om peace & love, the end. Nu kommer moppesemestern, siljan runt, och övernattning på sollerön! Jättemysigt, verkligen. Vi sov under bar himmel vid en hamn och badplats. Vi träffade två saft och bull-tanter, varav en hette robinson- Birgitta, och hade kommit tvåa i robinson två gånger. Fräänt! Det var jättefint väder, så tur hade vi. När jag sitter på moppen bakom föraren, så kan jag bara filosofera om hur fint det är här, älskar det! Jag fick mig en god natts sömn den natten. Cirka en timme, sammanlagt. Det var så sjukt fint där vi var också. Ångrar att jag sitter inomhus så mycket. Men det var iallafall ett äventyr!


Inte bloggtorka.

2011-07-11 @ 11:36:48
Nej, jag har inte slutat blogga helt, och kommer förmodligen inte att göra det heller. Jag har bara ett uppehåll nu i sommarena bästa dagar, för varför ska man sitta inne när man kan vara ute? Jag ska ta tag i bloggandet nu så snart som möjligt, kanske om en timme, kanske om en dag, och hoppas på att ni kan uppmuntra mig med kommentarer. Lev livet nu gött folk, kram!

RSS 2.0